RYBY WĘDZONE METODĄ TRADYCYJNĄ
makrela tusza wędzona na gorąco
szprot bałtycka wędzona na gorąco
śledź płat wędzony na gorąco
dorsz gadus atlantycki wędzony na gorąco
węgorz jeziorowy dziki wędzony na gorąco
halibut kawałki wędzony na gorąco
maślana kawałki wędzony na gorąco
jesiotr dzwonek wędzony na gorąco
łosoś dzwonek wędzony na gorąco
łosoś stek wędzony na gorąco
porcje łososiowe wędzony na gorąco
sum afrykański tusza wędzona na gorąco
pstrąg wędzony na gorąco
karmazyn tusza wędzona na gorąco
karp dzwonek wędzony na gorąco
śledź tusza wędzona na gorąco
brzuchy z łososia wędzone na gorąco
trewal tusza wędzona na gorąco
flądra tusza wędzona na gorąco
łosoś płat norweski wędzony na zimno
łosoś płat bałtycki wędzony na zimno
zraz z mięsa łososiowego z pieczarką i cebulą
zraz z mięsa łososiowego ze szpinakiem
zraz z mięsa łososiowego z papryką konserwową
róża z mięsa łososiowego z śliwką
róża z mięsa łososiowego z ananasem
WYROBY SŁOIKOWE EKO
leszcz smażony w zalewie octowej
okoń smażony w zalewie octowej
płoć smażona w zalewie octowej
węgorz smażony w zalewie octowej
tusza śledź bałtycka smażona w zalewie octowej
filet z makreli smażony w zalewie octowej
szprot wędzona w oleju
paprykarz z łososia
szprot wędzona w sosie pomidorowym
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Polityka prywatności